kisokos

Ingyenes applikáció tudatos nőknek: minden fontos információ egy helyen

Az okos szervezés, az információk jól áttekinthető, rendszerezett rögzítése és tárolása minden téren egyszerűsíti az életünket. Így van ez a nőgyógyászati adatok esetében is, mégsem feltétlenül élünk a lehetőséggel. Pedig kellene, hiszen ez is van olyan fontos, mint például egy munkamegbeszélés vagy más elintéznivaló: az egészségünkről van szó!

A magyar nyelven is elérhető, okostelefonra ingyenesen letölthető Hölgynaptár applikáció készítői kimondottan a tudatos nőkre gondolva fejlesztettek ki hasznos alkalmazást. Nem kell többé izgulni, keresgélni azt a bizonyos kis cédulát, amin egy fontos dátum szerepel, nem szükséges naptárt lapozgatni, fejben számolgatni, netántán emlékezetünkre hagyatkozva találgatni, hiszen most már egyetlen applikáció segítségével minden fontos a nőgyógyászati adatot egy helyen, jól átlátható módon tarthatunk számon. Ez a változások folyamatának követését is sokkal egyszerűbbé teszi.

Az alkalmazás három összefüggő, de külön-külön is használható funkcióval bír: támogatja a menstruációs ciklushoz kapcsolódó és egyéb nőgyógyászati tünetek monitorozását, beállíthatók rajta emlékeztetők, és segíthet a testsúly nyomon követésében. Mindez nagyban hozzájárulhat a női problémák megelőzéséhez, eredményesebb kezeléséhez, továbbá jó eszköznek bizonyulhat a gyermekvállalás megfelelő időzítésében.

Mivel a táskában vagy az asztalon általában mindig ott a mobiltelefon, a Hölgynaptár applikáció is mindig kéznél lehet. Az adatok gyakorlatilag bármikor bevihetők, rendszerezhetők és átnézhetők, amikor épp a felhasználó ideje engedi!

Hölgynaptár