a bővebb tartalomért gördíts tovább

TÖLTSD LE MOST INGYEN!

A Hölgynaptár© alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play-en


Havonta több mint
40 000
aktív felhasználó

Közel
400 000
letöltés

HOGYAN SEGÍTHETI A FOGANTATÁS SIKERESSÉGÉT?

Az ingyenes, magyar nyelvű Hölgynaptár© alkalmazás számos, a menstruációhoz és a ciklushoz kapcsolódó, valamint a kezelőorvos számára és a Te számodra is fontos nőgyógyászati tünet rögzítésében és nyomon követésében nyújt egyedülálló segítséget.

Az alkalmazásban kiemelt helyen szerepel a családtervezéshez kapcsolódó észrevételek rögzítése. Különálló Családtervezés funkció segíti azokat a hölgyeket, akik ovulációra vonatkozó adataik és testhőmérsékletük rendszeres kontrolljával szeretnék elősegíteni a fogantatás sikerességét.

Hölgynaptár alkalmazás

MIÉRT ENNYIRE HATÉKONY EZ AZ ALKALMAZÁS?

A Hölgynaptár lehetőséget ad a mért ovuláció jelölésére (pl. ovulációs teszttel), illetve az együttlétek és a testhőmérséklet akár napi szintű jelölésére.

A rögzített adatok megtekinthetők grafikus nézetben is, amely a Családtervezés funkción belül felvitt adatok mellett a menstruációra vonatkozó adatokat és a termékeny napokat is szemléletesen ábrázolja, 1, 3 és 6 havi nézetben.

EZÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNOD

A Hölgynaptár© a Családtervezés nőies, modern design mellett számos hasznos funkciót kínál

Családtervezés

Segít, ha az ovulációra vonatkozó adatok és testhőmérséklet rendszeres kontrolljával szeretnéd elősegíteni a fogantatás sikerességét.

Emlékeztetők

A saját emlékeztetők rögzítése mellett több nőgyógyászati tárgyú eseményre állíthatsz be figyelmeztetést.

Súlykalkulátor

Segítségével megtekintheted az alkalmazásban rögzített testsúlyadatokból számolt valós súlyértékeket mutató diagramot, amely a súlyvesztés vagy súlygyarapodás trendjeit mutatja.

Online orvoskereső

Segítségével kiválaszthatod saját orvosodat, majd az alkalmazásban rögzítheted adataidat közvetlenül továbbíthatod neki.

Tudásbázis

Egyszerűen hozzájuthatsz a menstruációs tünetekkel és fogamzásgátló módszerekkel kapcsolatos, megbízható, hiteles orvosi információkhoz.

Menstruációs naptár

Segítségével nyomon követheted a ciklusaidat, valamint megtekintheted a következő menstruáció és peteérés várható időpontjait. Számos nőgyógyászati tünetet monitorozhatsz.

felhasználóink véleménye

  • Elismerésem és köszönetem ezért az appért!!!!! Nagyon jól funkcionál, csak ajánlani tudom a csajoknak!!! Thanks, good app!!!!

  • Nagyon jól működik, hasznos, hogy nem egy zsebnaptárba kell mindent felírnom, hanem kéznél van.

  • Egyszerűen fantasztikus. Mindent tud, amire szükségem van.

  • Nagyon szeretem, mert praktikus, hogy mindig kéznél van. :-)

KIKNEK AJÁNLJUK A HÖLGYNAPTÁR ALKALMAZÁST?

  • Azoknak a hölgyeknek, akik teherbe szeretnének esni, ehhez pedig rendszeresen naplózni kívánják testhőmérsékletüket, az együttlétek dátumát, illetve a peteérés várható időpontját.
  • Azoknak a hölgyeknek, akiknek egy megbízható, könnyen kezelhető tabletta- és receptemlékeztetőre van szükségük és az adott készítmény pontos szedését is monitorozni kívánják.
  • Azoknak a hölgyeknek, akik a nőgyógyászati vizsgálatra úgy szeretnének érkezni, hogy orvosuknak már eljuttatták a szükséges információkat az alkalmazásban rögzített adatok segítségével.

TÖLTSD LE MOST INGYEN!

A Hölgynaptár© alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play-en